Начало > Основни ястия > Панирана бяла риба

Панирана бяла риба

Панирана бяла риба|escape
15
x3
1
15
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Белтъците се разбиват добре.

  2. Смесват се брашното и галетата и се разбъркват добре.

  3. Рибното филе се посолява, порцира се и се потапя първо в белтъците, след това - в смесените брашно и галета и отново в разбитите белтъци. 

  4. Пържи се в сгорещен тиган без мазнина от двете страни, до златисто. 

  5. Гарнира се с лимон и каперси. По желание може да се добави домашен чипс или пържени картофи, и се сервира. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?