Начало > Десерти > Чийзкейк с тиква

Чийзкейк с тиква

Чийзкейк с тиква|escape
110
x8
2
110
минути
x8
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бисквитите се смилат с кухненски робот или блендер.

  2. Към тях се добавят канелата и омекналото масло и се омесват с ръце до получаване на маслени трохи.

  3. Трохите се разпределят равномерно по дъното на тава с падащи стени, като се притиска с ръце.

  4. Разбива се крема сиренето, след това се добавя пудрата захар и се разбива отново. Едно по едно при непрекъснато разбиване се добавят яйцата и накрая - ванилията.

  5. Към тази смес се добавя пюрето от тиква и се разбърква внимателно с дървена лъжица. Сместа се изсипва върху бисквитения блат.

  6. Пече се в предварително загрята на 150 ºС фурна за 80-90 минути.

  7. След като чийзкейкът се изпече, не се вади веднага от фурната, а се оставя на полуотворена врата и като поизстине,  се изважда.

  8. Гарнира се с малко маскарпоне при сервиране.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?