Начало > Десерти > Ягодова торта с крем

Ягодова торта с крем

Ягодова торта с крем|escape
80
x8
1
80
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Маслото се разбива с пудрата захар. Прибавят се жълтъците, млякото, брашното с бакпулвера.

  2. Всичко се разбърква добре и се изсипва в намаслена и набрашнена форма.

  3. Изпича се в умерена фурна до суха клечка.

  4. Белтъците се разбиват на сняг със захарта. Ягодите се нарязват на парчета и се разбъркват с белтъците. Оставя се част от тях за украса на готовата торта.

  5. Блатът се разрязва на две или три части и се маже с част от крема. След това се маже и отвън.

  6. Декорира се с ягоди и се оставя да престои преди да се сервира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?