Начало > Десерти > Ябълков кръмбъл

Ябълков кръмбъл

Ябълков кръмбъл
80
x6
1
80
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 175 С.

  2. Нарязаните ябълки се слагат в тава. Смесват се бялата захар, 1 лъжица от брашното и канелата. Разбъркават се и с тази смес се поръсват ябълките. Водата се излива върху цялата смес.

  3. Овесените ядки, останалото брашно, кафявата захар, содата, бакпулвера и разбитото масло се смесват. Получените трохи се наронват върху ябълковата смес.

  4. Десерта се пече на 175 С за около 45 минути.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?