Начало > Супи > Унгарска рибена супа

Унгарска рибена супа

Унгарска рибена супа
60
x5
1
60
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Филето се нарязва на парчета, които се посоляват и напръскват с лимонов сок. Лука се обелва и нарязва на ситно. Олиото се сгорещява в тенджера и лука се запържва.

  2. Чушките се почистват и нарязват на тънки ивици. Обелените домати се нарязват на дребно. Зеленчуците се добавят към лука. Запържват се на слаб огън, после се поръсват с брашното, като непрекъснато се разбъркват.

  3. Слага се разтворения в 1 литър вода бульон. Когато заври супата, се оставя да къкри 15 минути.

  4. Добавя се рибата, посолява се и се оставя да ври още 10-15 минути.

  5. Сервира се топла или леко охладена.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?