Начало > Предястия > Царевица на тиган с къри и масло

Царевица на тиган с къри и масло

Царевица на тиган с къри и масло|escape
20
x2
1
20
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Царевицата се сварява.

  2. Смесват се маслото, кърито и солта и с четка се намазват царевиците.

  3. Загрява се добре сух грил-тиган. Царевиците се нареждат и се оставят да се пекат, като се обръщат от време на време или се търкалят в тигана.Трябва да се получат изгорели следи по царевицата.

  4. Ако се прекали с маслото, ще пуши повече, защото маслото ще изгори много бързо. Затова царевиците трябва само леко да се намажат. 

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?