Начало > Десерти > Традиционен крем сабайон

Традиционен крем сабайон

Традиционен крем сабайон|escape
15
x8
1
15
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

  • 6 бр. яйчен жълтък
  • 12 ч.л. захар
  • 12 с.л. десертно вино "Марсала"

Начин на приготвяне

  1. Жълтъците и захарта се слагат в купа, подходяща за водна баня.

  2. Поставя се в друг съд с вода на котлона, който трябва да гори на ниска степен, и се започва да се бъркат.

  3. Малко по малко се добавя и виното.

  4. Вари се около 5-10 минуи, като се разбърква непрекъснато.

  5. Крема се сервира топъл, или студен и гарниран с плодове.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?