Начало > Десерти > Торта с ванилов пудинг

Торта с ванилов пудинг

Торта с ванилов пудинг
60
x9
1
60
минути
x9
порции
1
сложност

Съставки

  • 2 бр. желатин
  • 7 с.л. захар
  • 1 бр. сметана течна
  • 1 бр. пудинг ванилия
  • 1 пак. блатове за торта
  • 1 бр. крем за торта
  • 1 л краве прясно мляко
  • 1 бр. пудинг сметана

Начин на приготвяне

  1. Крем пудинга се подготвя предварително според указанията на опаковката. Подготвят се и крем ванилията и желатина на водна баня.

  2. След това се взима първия блат, поставя се във формата за торта се напоява с няколко лъжици затоплено мляко с малко захар.

  3. След това отгоре се изсипва крем ванилията и се слага втория блат. По същия начин първо се напоява с млякото да попие добре в блата и отгоре се слага крем пудинг сметана.

  4. След като подготвеният предварително крем пудинг сметана се охлади, към него се добавя един желатин. 

  5. Слага се третия блат и отново първо се сиропира с млякото, след това се намазва с крем пудинг ванилия с желатин.

  6. Оставя се в хладилника за няколко часа и след това с разбитата течна сметана се декорира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък