Начало > Супи > Супа с печени картофи и бекон

Супа с печени картофи и бекон

Супа с печени картофи и бекон|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бекона се запържва в дълбок тиган до златисто, след което се оставя да се отцеди върху хартия. Нарязва се на средно големи кубчета.

  2. В подходяща тенджера се загрява маслото, но не прекалено. Добавя се брашното и леко се запържва. Започва да се добавя по малко от прясното мляко, като се разбърква периодично. Когато сместа се сгъсти, се добавят предварително запечените картофи, нарязани на кубчета и лука, нарязан на ситно. Оставя се да ври за около 10 минути.

  3. Прибавят се бекона, рендосания кашкавал, сметаната и се подправя със сол и черен пипер. Оставя се да ври, докато сиренето не се разтопи напълно.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?