Начало > Супи > Супа с наденица и картофи в хлебче

Супа с наденица и картофи в хлебче

Супа с наденица и картофи в хлебче
40
x6
1
40
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

  • 250 г наденица
  • 6 бр. картофи
  • 2 ч.ч. царевица
  • 300 мл бульон пилешки
  • 1 стр. селари
  • 2 бр. моркови
  • 1 щипка лук на прах
  • 1 щипка чесън на прах
  • 1 к.л. сол
  • 1 щипка черен пипер млян
  • 300 мл краве прясно мляко
  • 100 г сирене чедър
  • 1 стр. магданоз пресен

Начин на приготвяне

  1. В голям тиган се запържва наденицата и се маха.

  2. В същия тиган се слагат царевицата (може и замразена), картофите, селарито, морковите, подправките и бульона. Оставя се да заври.

  3. Котлона се намалява и се оставя за 15 минути да покъкри.

  4. Добавят се млякото, сиренето, магданоза и наденицата.

  5. Готви се с разбъркване, докато сиренето се стопи и супата се загрее напълно.

  6. Сервира се в издълбани питки хляб.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?