Начало > Супи > Супа с кашкавал

Супа с кашкавал

Супа с кашкавал
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бялата част от праза се нарязва на дребно, а картофите на кубчета.

  2. Брашното се запържва в олиото до златисто, добавят се нарязаните праз и картофи. Добавя се и вегетата. 

  3. Разбърква се и се налива 1.5 л. топла вода.

  4. Супата се оставя на тих огън да поври, докато омекнат картофите.

  5. Супата се сервира поръсена с настърган кашкавал и копър.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?