Начало > Супи > Супа с карфиол, броколи и бекон

Супа с карфиол, броколи и бекон

Супа с карфиол, броколи и бекон|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Зеленчуците се сваряват в подсолена вода и се пасират.

  2. Карфиола и броколите са равни части, а един по-голям сварен картоф се използва за спояване и гъстота на супата.

  3. Добавя се вряла вода, като количеството зависи от желаната гъстота на супата.

  4. Прибавят се заквасената сметана, сол, черен пипер, къри по желание.

  5. Сервира се, като всяка порция се поръсва със зехтин, настърган кашкавал и нарязан на малки кубчета бекон.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?