Начало > Десерти > Щрудел с млечно тесто

Щрудел с млечно тесто

Щрудел с млечно тесто
80
x4
1
80
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Разделят се белтъци от жълтъци.

  2. Жълтъците се разбиват със захарта.

  3. Прибавя се олиото, млякото, брашното с бакпулвера и ванилията.

  4. Разбърква се и се добавят белтъците, които са разбити предварително на сняг.

  5. Сместа се изсипва в намаслена и набрашнена тава. Отгоре се нареждат ябълките, нарязани на филийки.

  6. Печесе в умерена фурна до готовност и се поръсва с пудра захар.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?