Начало > Десерти > Сбричолата

Сбричолата

Сбричолата|escape
50
x6
1
50
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. От брашното, маслото, захарта, яйцето, жълтъка, бакпулвера, солта и ванилията се приготвят маслени трохи. Тестото не се меси, а продуктите се стриват с ръце.

  2. Готовото тесто се слага в хладилника за 1 час.

  3. Пудинга се приготвя, както е посочено на опаковката (количеството мляко е примерно, съобразете с това, което е посочено на пликчето).

  4. Слага се 1/3 от тестото във форма за печене и се притиска към дъното и стените. 

  5. Залива се с пудинга, който трябва да е студен и гъст. Отгоре се слагат останалите маслени трохи.

  6. Пече се на 180 С до готовност.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?