Начало > Супи > Рибена супа със сьомга и бял амур

Рибена супа със сьомга и бял амур

Рибена супа със сьомга и бял амур|escape
60
x6
1
60
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

  • 1 щипка черен пипер млян
  • 1/2 бр. лимон
  • 1 ч.л. сол
  • 1 вр. магданоз пресен
  • 1 бр. зелени чушки
  • 2 бр. моркови
  • 1 вр. лук кромид пресен
  • 1 к.ч. ориз
  • 150 г рагу от сьомга
  • 150 г риба бял амур

Начин на приготвяне

  1. Сьомгата и белия амур се сваряват. Премахват се костите (ако има такива) и се връщат обратно в тенджерата.

  2. Добавя се част от наситнения пресен лук и наситннените моркови и чушки. Прибавя се и измития и предварително накиснат ориз. Към края супата се овкусява със сол и черен пипер и се сваля от котлона.

  3. Изтисква се половин лимон. Преди сервиране се поръсва с пресен лук и магданоз.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?