Начало > Предястия > Пюре от лук

Пюре от лук

Пюре от лук|escape
60
x5
1
60
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Обеления лук се вари в подсолена вода 25 минути.

  2. Изсипва се в гевгир и се оставя да се отцеди добре.

  3. Пасира се с миксера. Прибавят се разбитите яйца, сметаната, солта и черния пипер.

  4. Разбърква се добре и се изсипва в намазнена с масло тавичка.

  5. Поръсва се с галетата и настъргания кашкавал и се запича.

  6. Пюрето е подходящо за гарниране на печени меса.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?