Начало > Предястия > Пълнени гъби с пилешко и кашкавал

Пълнени гъби с пилешко и кашкавал

Пълнени гъби с пилешко и кашкавал|escape
20
x15
1
20
минути
x15
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Гъбите се измиват, пънчетата им се отстраняват и се подсушават.

  2. Фурната се загрява на 170-180 С.

  3. На дъното на гъбите се поръсва щипка сол (по желание), мажат се с лютеница, добавя сре малко от ситно нарязаното пилешко месо, ръси се с настъргания кашкавал и най-отгоре се слага парче от кравето масло.

  4. Съдът, в който ще се пекат, се намазнява с малко олио и гъбите се нареждат. 

  5. Пекат се до готовност и след като се извадят се поръсват с шарена сол.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?