Начало > Десерти > Прасковена торта

Прасковена торта

Прасковена торта
60
x12
1
60
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Какаовите бисквити се натрошават. Прасковите се отцеждат от сиропа и се нарязват на кубчета (буркан от 2 кг).

  2. Крема сиренето, заквасената сметана и пудрата захар (1/2 ч.ч) се разбъркват без миксер, докато се получи гладка смес. 

  3. Тортата се реди, като се редуват слоеве бисквити, кремообразна смес и праскови. Най-отгоре трябва да се завърши с ред крем и праскови. 

  4. За декорация отгоре може да се настърже шоколад.

  5. Задължително трябва да престои едно денонощие в хладилника, покрита с фолио. На следващия ден е готова за сервиране. 

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък