Начало > Десерти > Печена тиква (цигулка)

Печена тиква (цигулка)

Печена тиква (цигулка)|escape
40
x6
1
40
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Обелената тиква се нарязва на кръгчета (както си е цяла). Така се получават хубави филийки.

  2. Филийките се нареждат в тава и се изсипват 2 чаши вода.

  3. На всяко парче се слага по една лъжичка мед и по желание може да се поръси със смлени орехи.

  4. Пече се до готовност, или до златисто.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?