Начало > Предястия > Печен картофен чипс със зехтин

Печен картофен чипс със зехтин

Печен картофен чипс със зехтин|escape
105
x2
1
105
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Картофите се обелват и се нарязват на тънки филийки, на ренде. 

  2. Филийките се подреждат една до друга върху хартия за печене, овкусяват се със сол и се поливат със зехтина. 

  3. Пекат се на 130 градуса около час и 30 минути.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?