Начало > Предястия > Панирани рулца от раци

Панирани рулца от раци

Панирани рулца от раци|escape
20
x4
1
20
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се разбиват с брашното смесено с бакпулвера и малко сол. Сместа се разбърква добре, за да няма бучки.

  2. Олиото се сгорещява в дълбок съд.

  3. Рулцата от раци се потапят в панировката и се пържат в олиото до златисто.

  4. Готовите панирани рулца се слагат на домакинска хартия, за да се изцеди излишното олио.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?