Начало > Предястия > Паниран карфиол

Паниран карфиол

Паниран карфиол|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Карфиола се сварява за 6 минути. Накъсва се на парченца. Смесват се галетата, настъргания пармезан, вегетата.

  2. Отделно се разбиват яйцата.

  3. Карфиола първо се потапя в яйцето, след това в галетата и се пържи в добре загрято олио.

  4. Панирания карфиол се изважда върху кухненска хартия да попие излишната мазнина и се сервира топъл.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?