Начало > Десерти > Панакота с ванилия

Панакота с ванилия

Панакота с ванилия|escape
30
x2
2
30
минути
x2
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Желатина се накисва до омекване.

  2. Сметаната, млякото и захарта се кипват.

  3. Прибавя се ванилията.

  4. Прибавя се желатина и се прецежда.

  5. Сместа се разпределя в купички и се охлажда за около 5 часа в хладилник.

  6. По желание, преди поднасяне се гарнира с пресни плодове.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?