Начало > Десерти > Орехова торта "Виена"

Орехова торта "Виена"

Орехова торта
90
x6
1
90
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Жълтъците се разбиват със захарта. Прибавят се орехите, бишкотите, нишестето, ромът и настърганата кора.

  2. Прибавят се белтъците, разбити на сняг.

  3. Всичко се разбърква и се изсипва в тортена форма.

  4. Пече се на умерена фурна.

  5. След като изстине, се маже с крем по желание или разбита сметана и се украсява с шоколадова глазура.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?