Начало > Десерти > Охлювчета с мармалад

Охлювчета с мармалад

Охлювчета с мармалад|escape
70
x6
1
70
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Маята се разтваря във водата. Прибавят се олиото, захарта, солта и брашното.

  2. Замесва се меко тесто, което се разделя на 3-4 топки.

  3. Всяка топка се разточва на правоъгълна форма. Намазва се с шипков мармалад и се навива на руло.

  4. Нарязва се на кръгчета с размери 1,5 см.

  5. Пекат се в умерена фурна.

  6. Поръсват се леко с пудра захар преди сервиране.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?