Начало > Супи > Манастирска чорба

Манастирска чорба

Манастирска чорба
50
x4
1
50
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 1/2 ч.ч. фасул зрял
  • 1 бр. моркови
  • 100 г кервел (керевиз)
  • 1 бр. магданоз корен
  • 100 г пащърнак
  • 1 гл. лук кромид стар
  • 1 стр. праз лук
  • 2 бр. домати
  • 2 бр. карамфил зърна
  • 2 стр. магданоз пресен
  • 1 ч.л. сол

Начин на приготвяне

  1. Фасула се накисва за една нощ. Когато започне да се готви се залива с 5 чаши вода. Кипва се на слаб огън.

  2. Добавя се лука заедно с карамфила, забоден в него, моркова, керевиза, корена от магданоз и пащърнака. Варят се до пълно сваряване.

  3. Слагат се доматите, нарязани и обелени, праза и солта. Вари се 10 минути. Поръсва се с пресен магданоз и се сервира.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?