Начало > Предястия > Кюфтенца от патладжан

Кюфтенца от патладжан

Кюфтенца от патладжан
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Патладжаните се обелват и сваряват за 10 минути в подсолена вода. Оставят се да се отцедят и охладят.

  2. Намачкват се и се добавят галетата и яйцето. Сместа се омесва добре и се оформят топчета, които се оставяр в камерата за малко да се стегнат.

  3. Олиото се загрява и кюфтенцата се изпържват за кратко.

  4. Поръсват се с едро настърган пармезан и се сервират.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?