Начало > Десерти > Класически гофрети

Класически гофрети

Класически гофрети|escape
20
x6
1
20
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Гофретника се загрява.

  2. Яйцата се разбиват. Добавят се брашното, млякото, олио, захарта, бакпулвера, солта и ванилията.

  3. Гофретника се намазва с мазнина и тестото се излива на порции. Пекат се до златисто-кафяво.

  4. Преди сервиране се декорират с пресни плодове или топпинг на вкус.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?