Начало > Супи > Китайска супа с гъби и пиле

Китайска супа с гъби и пиле

Китайска супа с гъби и пиле
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Литър и половина вода се слага с малко сол да заври.

  2. Пилешкото месо се нарязва на лентички, маринова се със соевия сос и се пуска във врящата вода. Гъбите се нарязват на тънки ивички и се изсипват при месото.

  3. Фидето се залива с вряла вода. След като набъбне се изважда, накълцва се на ситно и се прибавя към супата заедно с черния пипер.

  4. Преди сервиране перата на зеления лук се нарязват и супата се поръсва.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?