Начало > Супи > Картофена супа с кисело мляко

Картофена супа с кисело мляко

Картофена супа с кисело мляко
30
x6
1
30
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В маслото (може да се замести и с олио) се запържват леко гриса и лука (ситно нарязан).

  2. Добавят се 1200 мл. вода, посолява се и се оставя да поври малко, след това се прибавят картофите (нарязани на кубчета).

  3. След като се свари всичко, се прибавя (по желание) ситно нарязания магданоз и се сваля от огъня.

  4. Като поизстине леко, се разбива яйцето с киселото мляко и супата се застройва. Прибавя се черният пипер и се посолява на вкус.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?