Начало > Предястия > Карамелизиран бекон

Карамелизиран бекон

Карамелизиран бекон|escape
45
x8
1
45
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 180 С. Постила се алуминиево фолио в тава за печене и решетката се слага на най-горната позиция във фурната.

  2. Захарта и орехите се смесват в кухненски робот и се смилат. Добавят се солта, пипера и кайена и отново се разбива. Слага се и кленовия сироп и робота се пуска още веднъж.

  3. Слайсовете бекон се нарязват на половинки. Нареждат се в тавата. Слага се по една малка лъжичка от сместа с орехите върху всяко парче. Пече се за 25-30 минути, докато се запече топинга, но не да изгори. Ако не е изпечен беконът достаъчно, няма да стане хрупкав като изстине.

  4. Докато все още е топъл, бекона се прехвърля в плато с домакинска хартия и се оставя да се охлади.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?