Начало > Десерти > Канелен кекс

Канелен кекс

Канелен кекс
60
x6
1
60
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Смлените орехови ядки се смесват със захарта. Добавя се брашното, което е смесено с амонячната сода.

  2. С разбъркване се добавят 2 ч.ч. хладка вода, а след това и канелата.

  3. Разбърва се хубаво и сместа се прехвърля в намаслена тава или форма за кекс.

  4. Пече се в умерена фурна до готовност. Преди да се извади, се проверява с клечка.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?