Смесват се маргарина, кафявата захар (пол.ч.ч.) и кристалната захар (1 ч.ч.) и се разбиват.
Прибавят се разбитите яйца и отново се разбърква. Към 1 ч.ч. прясно мляко се добавя 1 с.л. лимонов сок и се изчаква да се пресече (така се получава т.нар. Buttermilk, който липсва на нашия пазар).
В друг съд се смесват сухите съставки. Прибавят се към първата смес заедно с прясното мляко и се разбърква.
Приготвя се топинг от пол. ч.ч. кафява захар, пол. ч.ч. натрошени орехи (или други ядки по избор) и канелата.
Сместа се излива в намаслена и набрашнена тавичка и се поръсва с топинга.
Покрива се с фолио и се прибира в хладилника за 1 денонощие.
На другия ден се запича на умерена фурна за 30-35 минути, или до суха клечка.