Начало > Предястия > Брускети с пушена сьомгова пъстърва

Брускети с пушена сьомгова пъстърва

Брускети с пушена сьомгова пъстърва|escape
20
x12
1
20
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Изрязват се кръгчета от филии хляб. Намазват се леко със зехтин.

  2. Фурната се загрява до 180 С и се пекат на вентилатор за около 10-15 минути до получаване на хрупкава и златиста коричка. Оставят се да изстинат за малко.

  3. Получените брускети се намазват с маслинова паста.

  4. Филетата от пушената сьомгова пъстърва се нарязват на тънки линии с дебелина около 1 см и се завиват на малки розички.

  5. Поставят се върху брускетата и всички се оформят по този начин.

  6. Към всяка брускета се добавя листче или малко клонче пресен магданоз за украса.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?