Начало > Предястия > Босилеково песто с кашу и слънчоглед

Босилеково песто с кашу и слънчоглед

Босилеково песто с кашу и слънчоглед|escape
120
x20
1
120
минути
x20
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Босилека се измива и подсушава. Нарязва се на едро и се счуква в хаванче заедно с чесъна, солта и ядките.

  2. Когато се получи хубава еднородна смес се добавя половината зехтин. Разбърква се и се слага в бурканче.

  3. Останалия зехтин се долива отгоре, трябва хубаво да покрие пестото и се съхранява в хладилника.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?