Бишкоти "Ден и нощ"
![](https://recepti.bg/static/uploads/categories/main/5.png)
![Бишкоти](https://recepti.bg/static/uploads/recepy/main/4001.jpg)
![](/img/time.png)
минути
![](/img/portions.png)
порции
![](/img/difficulty.png)
сложност
Съставки
- 400 мл кафе еспресо
- 2 с.л. захар
- 20 бр. бишкоти
- 250 г шоколад течен
- 1 ч.л. кокосови стърготини
- 1 ч.ч. шоколадови пръчици
Начин на приготвяне
-
Кафето се сварява и се овкусява с малко захар.
-
Оставя се да изстине напълно.
-
Бишкотите се намазват с течния шоколад.
-
Всички бишкоти се слепват две по две.
-
Всяка двойка се потапя в кафето, след което веднага се овалва в стърготините.
-
Редува се веднъж кокос, веднъж шоколад.