Начало > Десерти > Бaдемови сухарчета

Бaдемови сухарчета

Бaдемови сухарчета|escape
60
x1
1
60
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Маслото се разбива със захарта. Прибавят се яйцето, водата, карамфилът, канелата, бадемите и брашното със содата. 

  2. Всичко се смесва, разделя се 3 части, от които се правят малки франзелки, които се оставят 24 часа на студено.

  3. На следващия ден франзелките се режат на филийки с дебелина 1 см.

  4. Поставят се в тава и се пекат до зачервяване в умерена фурна.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?