Начало > Десерти > Ягодов пай с бишкоти

Ягодов пай с бишкоти

Ягодов пай с бишкоти|escape
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Ягодите се поръсват с 100 г захар от вечерта, за да си пуснат сока. Ако е много гъст, се разрежда с малко вода.

  2. За крема млякото, брашното и жълтъците се смесват и се варят до сгъстяване. Оставят се да изстинат.

  3. Белтъците се разбиват на сняг със захарта и половината се прибавят към жълтия крем. Бърка се добре, за да се получи пухкав крем.

  4. Бишкотите се топят в ягодовия сироп и се нареждат в тавичка - ред бишкоти, ред крем и така докато свършат.

  5. Отгоре се нареждат ягодите и останалия крем с белтъци.

  6. Оставя се в хладилник да стегне добре, преди са се сервира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?