Начало > Предястия > Солени гевречета

Солени гевречета

Солени гевречета|escape
80
x6
1
80
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. От всички продукти, без олиото, се омесва тесто. С предварително намазненани ръце тестото се разделя на части.

  2. Частите тесто се слагат последователно в шприц, с помощта на който се шприцоват върху пергаментова хартия.

  3. Могат да се оформят и с намазнени ръце.

  4. Олиото се сгорещява и гевречетата се изпържват на порции.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?