Начало > Десерти > Плодова пица

Плодова пица

Плодова пица|escape
90
x12
1
90
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 180 С. Намазнява се тава с малко олио.

  2. Тестото се разпределя навсякъде в тавата, натиска се добре към дъното и се пече за 15-20 минути до златистокафяво. Оставя се да се охлади за 30 минути.

  3. В малка купа, с електрически миксер, се разбиват крема сиренето, захарта и ванилията.

  4. Сместа се разпределя върху кората. Отгоре се нареждат плодовете. Пюрето се разбива и с лъжица се изсипва отгоре.

  5. Слага се в хладилник за поне 1 час, за да се охлади добре преди да се сервира. 

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?