Начало > Десерти > Десерт "Бърза тиква"

Десерт "Бърза тиква"

Десерт
Източник: Freeimages
70
x6
1
70
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Тиквата се срязва на две половини. Почиства се от семките и влакнестата част и се слага в тава. 

  2. За рецептата най-подходяща е тиква сорт кестенка. 

  3. Пече се в умерена фурна и не се отваря, докато не стане готова.  

  4. След като тиквата се изпече, се поръсва със захар. Ако се сервира топла, може да се поръси с кристална захар, но ако се сервира студена, непременно трябва да се използва пудра захар. 

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?