Начало > Напитки > Топъл маршмелоу шоколад

Топъл маршмелоу шоколад

Топъл маршмелоу шоколад
15
x2
1
15
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Загряват се 2.5 чаши мляко в дълбок съд за около 5 минути. Слагат се кафявата захар, кленовия сироп, меда и ванилията. Оставя се да заври и се добавя какаото.

  2. Кленов сироп може да се замести с мед.

  3. Маха се от котлона и се слага останалото мляко. Съда се връща на печката за около 2 минути.

  4. Разпределя се в чаши за сервиране и се слагат по няколко бонбона маршмелоу във всяка чаша. Топлината на шоколада разтопява бонбоните.

  5. Сервира се.

Още Напитки

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?