Начало > Напитки > Шоко капучино

Шоко капучино

Шоко капучино
120
x1
1
120
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Приготвя се еспресото. Млякото се загрява на машината, за да се получи пухкава пяна.

  2. Еспресото се слага в голяма чаша за капучино, слага се ликьора и се долива с мляко.

  3. Прави се паяжина с шоколадов топинг.

  4. Вместо много малък пош, може да се използва найлоното пликче в което да се сложи топинга и да му се отреже ъгълчето. 

Още Напитки

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?