Немският бранд за висок клас професионални уреди Miele отпразнува 120-годишен юбилей със звездно събитие в Miele Experience Center на 26 юни.

По случай 120 години от създаването си, Miele пусна и ексклузивната линия Series 120 със специално предложение към потребителите за 120-дневен тест период и гаранция за връщане на парите. 

Колаборацията на Miele с гостите на събитието цели да демонстрира колко комфортно, ефективно и приятно е използването на техните висококачествени продукти, както и да разкрие готварските умения на знаменитостите.  В приключението взеха участие любими български известни личности от различни сфери. Тяхната задача бе да приготвят вкусен шоколадов трюфел кейк, разделени в отбор по двама или трима. За доброто им представяне следеше зоркото око на победителят от втория сезон на MasterChef – шеф Севда Димитрова, която ги насочваше в кулинарното приключение. Актрисата Теодора Духовникова приготви блат, заедно с онлайн гуруто от “Майко мила” Красимира и стилиста Стоян Стоянски. 

Моделът и телевизионен водещ Славена Вътова пък си партнира със Симо от сутрешния блок на БГ Радио в забъркването на шоколадовия мус. Забавна бе и комбинацията между радиоводещата Богдана и другата половинка на “Майко мила” – Елисавета, които фламбираха череши. Те бяха изправени пред различни готварски предизвикателства и сътвориха невероятни сладки изкушения, допълнения към шоколадовия трюфел кейк като: сладолед от солен карамел, захарен памук и нетрадиционен чипс от пикантен шоколад. Всеки от отборите приготви различен компонент на десерта, с помощта на смарт уредите на Miele от най-новото поколение Generation 7000, които са на пазара в България от м.май 2019 г.

Събитието беше заредено с позитивни емоции, усмивки, вкусотии и много добро настроение. Забавлявайки се, участниците определено се насладиха подобаващо на кулинарното преживяване. Уредите на Miele успяха да надминат очакванията на присъстващите и да ги изненадат приятно с камера за вътрешно наблюдение във фурната, с която може да следите приготвянето на ястието през своя смартфон.

Series 120 не отстъпва по качество на останалите продукти на Miele. Линията включва прахосмукачки и перални машини, отличаващи се с изключителен дизайн, висока производителност и енергийна ефективност. През август и септември тя ще бъде допълнена със съдомиялна, сушилна и пералня със сушилна.