Начало > Основни ястия > Задушено говеждо месо с червено вино и зеленчуци

Задушено говеждо месо с червено вино и зеленчуци

Задушено говеждо месо с червено вино и зеленчуци|escape
130
x4
2
130
минути
x4
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява до 160 градуса. 

  2. Бекона се изпича и в същия тиган се запържва пържолата, като се добавя олио или масло, ако се прецени, че е необходимо.

  3. След това на слаб огън се запържва лук до златисто. Добавят се морковите и картофите, готвят се за около 2 минути. 

  4. Брашното се разбърква с малко количество от виното, след което се добавят в тигана с останалото вино и соевия сос. 

  5. Разбърква се до кипване и докато не се сгъсти. 

  6. Добавят се гъбите и билките, всичко се покрива плътно и се оставя да се готви във фурната за два часа или докато месото омекне. 

  7. След като е готово ястието се поръсва със ситно нарязания магданоз и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?