Начало > Основни ястия > Задушена сьомга с рукола

Задушена сьомга с рукола

Задушена сьомга с рукола|escape
20
x1
1
20
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В съд с капак сьомгата се задушава заедно с нарязания лук, оцета, виното и сметаната. 

  2. Рибата се изважда. При пробване с вилица трябва да се раздробява лесно. 

  3. Соса се вари още около 3 минути и се сервира отделно от филето.

  4. Руколата се почиства и се поставя в купа. Добавят се зехтина и лимоновия сок. Разбърква се добре.

  5. Сьомгата се сервира заедно с руколата.

  6. По желание, може да се добави и малко царевица (от консерва) и няколко сушени домата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?