Начало > Основни ястия > Задушена сьомга с каперси

Задушена сьомга с каперси

Задушена сьомга с каперси|escape
35
x1
1
35
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Сьомгата се задушава в съд с капак заедно с нарязания чесън, оцета и виното.  

  2. Рибата се изважда. При пробване с вилица, тя трябва да се раздробява лесно. 

  3. Добавят се каперсите и соса се вари още около 3 минути отделно от рибата. 

  4. Сьомгата се сервира, полята със соса с каперси, като по желание, може да се гарнира с малко пресен магданоз и черен пипер.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?