Начало > Основни ястия > Яхния от пилешки дробчета

Яхния от пилешки дробчета

Яхния от пилешки дробчета|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Картофите се измиват, обелват и подсушават. Олиото и 30 г масло се сгорещяват в тенджера и картофите се пържат за 20 минути.

  2. Лука се обелва, морковите и лука се почистват и нарязват. Добавят се към картофите, заедно с дафиновите листа. Пържат се за 20 минути.

  3. Праза се измива, нарязва се на колелца и се прибавя към зеленчуците. Поръсва се със сол, черен пипер и мащерка и се пържи за още 10 минути.

  4. Дробчетата се измиват и се отстраняват жилите и ципите.

  5. Останалото масло се сгорещява и дробчетата се запържват за 8-10 минути. След това се добавят към зеленчуците.

  6. Магданоза се измива, листата му се нарязват на ситно и с тях се гарнира яхнията.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?