Начало > Десерти > Ягоди в млечен шоколад

Ягоди в млечен шоколад

Ягоди в млечен шоколад|escape
30
x2
1
30
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Шоколада се разтапя на водна баня.

  2. Изчаква се леко да се охлади и в него се потапят ягодите една по една, като всяка се върти, докато три четвърти от нея се покрият с шоколад. 

  3. Така приготвените ягоди се поставят на хартия за печене и се изчаква шоколадът да се втвърди. 

  4. Може да се сложат в хладилник, но се поднасят със стайна температура.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?