Начало > Основни ястия > Телешко по испански

Телешко по испански

Телешко по испански|escape
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Взима се месо от плешката. Слага се за няколко часа в марината от червено вино, черен пипер, чесън, зехтин и дафинов лист.

  2. Месото се изважда от маринатата и се запържва в загрято олио от всички страни. Изважда се и се слага в тавичка.

  3. В същата мазнина се запържват лука и нарязаните чушки, добавят се доматеното пюре и солта.

  4. Разрежда се с маринатата, разбърква се и месото се залива. Слага се да се пече, покрито с фолио.

  5. Когато месото е полуготово, се добавят маслините и гъбите. Оставя се да се допече и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?